Taking the Pain out of redeveloping a GP Surgery






Refurbishment and addition of two new consultation rooms to a south east GP Surgery has been completed.

The design made use of the existing envelope of the building, avoiding a major cost of construction. The internal arrangements where made more efficient via a curved wall. The wall allows enough space for the waiting zone and corresponding administration area while providing a relaxing and fresh environment for patients.

Special grade flooring has been fitted to deliver the highest quality, clean environment for staff and patients. The Surgery management undertook the upgrade to the practice to improve the service to the community but also to maintain their competitive edge as patients can now decide who and where they will get their medical services from.

The works were undertaken in conjunction with Construction Element, http://www.constructionelement.co.uk/

Do you have any questions about GP Surgeries? cost/ time/ funding? email: ge@yooparchitects.co.uk



Leave a Reply